سخنگوي دولت گفت : گروهي فرصت طلبانه به دنبال ميراث خواري اسلام و انقلاب , رسوم و ارزشها رابتدريج دگرگون واستحاله ميكنند .
غلامحسين الهام امروز يكشنبه در نخستين همايش مشاوران جوان بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: البته كساني هم براي حفظ ميراث ارزشمند و گرانقدر الهي تلاش كردند , كه شهيدان نمونه اعلاي آن هستند.
سخنگوي دولت فرزندان و خانوادههاي شهدا و ايثارگران را ميراث دار شهيدان و فرهنگ عاشورايي معرفي كرد و گفت: فرهنگ عاشورا, مظهري است از حفظ ميراث رسول الله "ص" و براي حفظ اين فرهنگ بايد هويت و اتصال تاريخي خود را حفظ كنيم.
وي افزود: امروز در شرايطي كه همه مايوس اند و بسياري مساله دارند, نبايد گذاشت اين هويت گم شود و بار ديگر لازم است فرهنگ شهادت به وسيله فرزندان شهيد زنده شود.
الهام با اشاره به اينكه در همه جوامع به كشته شدگان ميهن احترام ميگذارند, تصريح كرد: شهيد وطن يك ارزش ملي است و اما شهيد در راه خدا, يك ارزش والاتر از همه ارزشهاي مادي است .
وي بااشاره به عملكرد دولت نهم, گفت : دولت نهم و شخص رييس جمهوري به پشت گرمي احياي مجدد فرهنگ , افكار, خط و انديشه امام خميني "ره" است , كه موضوعيت دارد.
سخنگوي دولت با انتقاد از دموكراسي غربي, افزود: در دموكراسي غربي واسطههايي بين مردم و حكومت وجود دارند و اگر اين واسطهها وجود نداشته باشند, دموكراسي معنايي پيدا نميكند.
الهام با بيان اينكه ما دريك فرهنگ اسلامي زندگي ميكنيم كه واسطه ها و تشكلها را براي حذف مردم قبول نداريم, تصريح كرد: براي بهبودي كار, حسن اقامه عدالت و برقراري حكومت حق , حركتهاي سازماني را قبول داريم , اما نه به عنوان واسطه و حجاب براي حذف مردم.
وي افزود : احزاب ابزاري هستند براي اقامه حكومت عدالت و تحقق آرمانهاي حق طلبانه اما اگر موضوعيت پيدا كند , انحرافي است كه در اصول ومباني ايجاد ميشود.
سخنگوي دولت گفت : در انتخابات نهم برخي احزاب به جاي حمايت از دين , پرچم عدالت خواهي و دنبال كردن اين مقوله, به دنبال اين بودند كه فرضيههاي شكست خورده خودشان را با فشار آوردن ,القاي ياس و كارشكني به مردم القا كنند.
الهام بااشاره به انتخابات امريكا افزود: بيشترين حضور مردم در انتخابات آمريكا به عنوان كشوري كه خود را پرچمدار دموكراسي ميبيند40 , درصد بوده است و هيچ گاه حضور مردمي مانند انتخابات نهم در ايران را تجربه نكرده اند.
وي با بيان اينكه آنان اراده مستقيم مردم را قبول ندارند, افزود: جريانهايي كه اين تفكر را دارند, دولت كنوني ايران را تخطئه مي كنند.
سخنگوي دولت تصريح كرد: رييس جمهوري درجايي كه ميخواستند فرصتهاي بزرگ تاريخي را از ايران سلب كنند, با شجاعت تصميمگيري كرد.
وي افزود: رييس جمهوري داراي قدرت ابتكار و تصميم گيري است و قدرت سامان دادن افكار و انديشههاي مختلف را بهسمت اهداف و اصول مديريتي دارد.
الهام با اشاره به پديده اي موسوم به آقازادگي در كشور, گفت : نسل دوم و سوم احساس كرده كه ديگر نميتواند وارد عرصه مديرت اول كشور شود.
وي افزود : انتخابات نهم , راه را براي انتخاب نسلهاي دوم و سوم باز كرد و اين مهمترين دستاورد فرهنگي دولت است.
سخنگوي دولت در ادامه با اشاره به مشكلات معيشتي و اقتصادي مردم گفت : بايد با اصلاح ساختار اقتصادي , هم مشاركت سياسي فراهم كنيم و هم مشاركت اقتصادي .
الهام افزود: اگر قدرت اقتصادي در انحصار احزاب و گروهها قرار بگيرد قدرت سياسي هم در اختيار آنان خواهد بود.
سخنگوي دولت با اشاره به بحث سهام عدالت و توزيع عادلانه ثروت كشور بين همه مردم ,تصريح كرد: وقتي مردم از قدرت اقتصادي مشابهي برخوردار باشند و به دليل مساله اقتصادي از صحنه سياسي حذف نشوند, مشاركت سياسي جدي است .
وي تحريمهاي كشورهاي غربي عليه ايران را وسيله اي براي ايجاد بحران اجتماعي و به خيابان كشاندن مردم براي مطالبات محدود اقتصادي و تغيير ساختار سياسي كشور, برشمرد و گفت : وقتي مردم با فهم سياسي و احساس عدالت اقتصادي درصحنه باشند, كشور آسيب نميبينديزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 11,ژانویه,2025